Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:
Hjemmesiden mkids.dk tilhører m-kids ApS og alle ordrer til mkids.dk ekspederes og faktureres fra m-kids ApS. I nærværende handelsbetingelser omtales sælger (og webshop) som m-kids.

Produktinformation:
På mkids.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til m-kids via mail@mkids.dk

Priser:
Alle priser er kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres og køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt m-kids accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
På mkids.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med mkids.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til mail@mkids.dk.

Betaling:
På mkids.dk kan der betales med: Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard
Der tages ikke gebyr ved betaling på mkids.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. De konto oplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra m-kids.

Levering:
For at få den vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Levering sker med Bring eller GLS. Herunder kan du se hvad din forsendelse i Danmark koster:

Til Danmark Uden omdeling Med omdeling
Højst 20 kg. 70,00 kr 90,00 kr

Leveringstiden er 1-4 arbejdsdage. Har du brug for hurtig levering, er du velkommen til at kontakte m-kids på mail@mkids.dk

Vi leverer til Danmark, lande indenfor EU og Norge. Fragtpriser til levering udenfor Danmark vil fremgå af ordrebekræftelsen, men kan oplyses ved henvendelse til mail@mkids.dk.

Vælger du leveringstypen, uden omdeling, skal du, for at modtage din forsendelse, oplyse din mailadresse og telefonnummer hvortil der kan sendes en SMS, med oplysning om hvor og hvornår pakken kan afhentes. Vælger du leveringstypen, med omdeling, har du ikke pligt til at oplyse telefonnummer.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på mkids.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
m-kids ApS
Janumvej 20
9460 Brovst

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores RMA skema, som du finder nederst på denne side. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
m-kids har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider via links. Disse hjemmesider er udenfor mkids’ kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og m-kids, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til m-kids’ egen beskrivelse.

m-kids er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for m-kids’ kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på mkids.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til mail@mkids.dk eller pr. telefon til tlf. 40 82 12 82. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge pakkedistributører, der gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen på en måde, der sikrer at den ikke udsættes for værdiforringelse, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: m-kids ApS Janumvej 20 9460 Brovst

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og efter forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Meddeler køber m-kids, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler m-kids det modtagne beløb.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular som du finder nederst på denne side. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Hjemmesiden www.mkids.dk drives af firmaet:
m-kids ApS, Janumvej 20, 9460 Brovst
CVR nr: 36507551,
etableringsår 2015
Telefon +45 40 82 12 82
e-mail adresse: mail@mkids.dk

Forbehold for ændringer:
m-kids forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os på mkids.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos m-kids ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og den bogholderiansvarlige for m-kids ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på mkids.dk er Majbritt Schiønning. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til mkids.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til evt. nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos m-kids ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til m-kids ApS via e-mail til mail@mkids.dk.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@mkids.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, www.kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

Til:
m-kids ApS
Janumvej 20
9460 Brovst
Tlf. 40 82 12 82
E-mail adresse mail@mkids.dk

Jeg/vi * meddeler herved, at jeg/vi * ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores* købsaftale om følgende varer:

* Det ikke relevante udstreges

Varens art: _________________________
Bestilt den: _________________________ eller
Modtaget den: _________________________
Forbrugerens navn: _________________________
Adresse: _________________________
Postnr. & By: _________________________

 

Forbrugerens underskrift      _______________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato                                      _______________________

Der er ingen produkter i kurven.