Tilbehør

 

Sort_Baby_sæde

Med EVOLVE™ Baby Sæde kan stolen bruges fra 6 måneders alderen
De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen. EVOLVE Baby Sæde er udformet til at give dit barn optimal støtte. EVOLVE Baby Sæde er lavet i et behageligt og blødt materiale for optimal komfort, samtidig med at det er yderst rengøringsvenligt!

De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen. Når du første gang sætter dit barn i EVOLVE™ stolen skal du være opmærksom på hvordan dit barn sidder. For at barnet sidder ergonomisk korrekt skal ryggen være rank og barnet skal kunne sidde uden ekstra støtte ud over EVOLVE™ baby sæde.

Dit barn er siddemodent når det kan rulle fra mave til kravlestilling og videre derfra til siddestilling

Footrest

EVOLVE™ Fodstøtte

Vi anbefaler, at du tilkøber EVOLVE™ fodstøtte til dit barn for optimal fodstøtte. Fodstøtten skal indstilles så barnets fødder hviler fladt. På den måde får dit barn fodfæste og kan bevæge sig frit ved bordet, til gavn for motorik og udvikling. Ved fodfæste vil du ofte opleve at dit barn sidder mere roligt, da det har behov for at mærke omverden igennem dets fødder…det har brug for at være grounded.

Fordele

m-kids EVOLVE

1
EVOLVE - udvikling. EVOVLE stolen er designet så den nemt tilpasses dit barn. Stolen er udtænkt så den kan bruges til flere funktioner af dit barn. Dit barn kan på en sikker måde inddrages i dagligdagens gøremål fra ca. 1 års alderen.
2
EVOLVE som højstol. De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen. Dit barn er siddemodent når det kan rulle fra mave til kravlestilling og videre derfra til siddestilling. Brug EVOLVE Baby Sæde og fodstøtte og opnå optimal støtte og komfort for dit barn.
3
Materialer. For m-kids er det vigtig, at vi kun anvender de bedste materialer. Vi lægger stor vægt på kvalitet, miljøvenlighed og nem vedligeholdelse. For os skal kvaliteten bare være i orden!

Kompetenceudvikling i forhold til alder

 • Fra 6 mdr +

  EVOLVE™ stolen kan bruges fra 6 måneders alderen De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen...

 • 1-2 år

  I et til to års alderen begynder børn at opdage deres kreative evner. De er meget fokuseret på de sensoriske udfordringer...

 • 2-3 år

  To- til treårige nyder at bruge deres sanser og udforske deres motoriske færdigheder. De er nysgerrige og elsker at afprøve...

 • 3-4 år

  Tre- til fireårige lærer primært igennem opdagelse med alle sanser. De udvikler sig ved at løse mere udfordrende opgaver gennem...

 • 5 år +

  Femårige er kreative og entusiastiske problemløsere som gerne vil involveres. De blive nu endnu mere fantasifulde, når der skal findes...

 • BørneSpecialisterne

  Her kan du læse mere om hvad de professionelle børnespecialister mener om stolen. BørneSpecialisterne, Odense Hos BørneSpecialisterne har vi afprøvet EVOLVE stolen...

Inspiration til udvikling

lille_kompetence2
Kompetenceudvikling

Få inspiration til hvordan du kan hjælpe dit barn med at udvikle sig sensorisk og motorisk i forhold til alder. Der lagt op til mange timers god samvær med dit barn.

Læs mere
home-1
De professionelle...

m-kids har i en længere periode samarbejdet med børnespecialisterne, for at få testet EVOLVE stolen. Her kan du læse mere om hvad de professionelle mener om EVOLVE stolen.

Læs mere
ULVETIMEN
Gør ulvetimen til positivt samvær!.
HELT SIKKERT I BØRNEHØJDE
Inddrag dit barn i dagligdagens gøremål uden bekymringer om sikkerheden.
TEST & GODKENDT
EVOLVE er test og godkendt efter nyeste internationale standarder hos Teknologisk Institut.
DANSK DESIGN
m-kids er dansk design og kvalitetshåndværk.

 

Der er ingen produkter i kurven.