Materialer

For m-kids® er det vigtig, at vi kun anvender de bedste materialer. Vi lægger stor vægt på kvalitet, miljøvenlighed og nem vedligeholdelse.(gentagelse?) For os skal kvaliteten bare være i orden!

Træ
Vi fremstiller børnemøbler af bæredygtigt træ fra europæisk skovbrug. Vi anvender primært finsk birkefiner som inderkerne i vores møbler.

Alle vores møbler males eller lakeres 2 til 4 gange, hvilke giver dem et lækkert silkemat udseende og en holdbar overflade. Vi anvender kun malinger og lakker som er nemme at tørre af og vedligeholde. Al maling og lak er testet og godkendt i henhold til den europæiske standard EN71-3 (Specification for migration of certain elements)

Vores træmøbler vedligeholdes let og enkelt ved rengøring med en let fugtig klud.

Plast og skum
Vores EVOLVE™ Baby Seat er produceret i PUR skum, hvilket giver en behagelig støtte og komfort til barnet når det sidder i stolen, samtidig med at det er let at rengøre. Vi anvender PUR skum for optimal komfort.

Vi anvender ikke farlige gasser som drivmiddel i opskumningsfasen. PUR skum fremstilles med minimal brug af energi, og er derfor en CO2 venlig fremstillingsproces.

Vores plast dele er godkendte og indeholder igen parabener eller phalater.

Vores plast dele vedligeholdes og rengøres let med lunken vand og mild sæbe.

m-kids EVOLVE

1
EVOLVE - udvikling. EVOVLE stolen er designet så den nemt tilpasses dit barn. Stolen er udtænkt så den kan bruges til flere funktioner af dit barn. Dit barn kan på en sikker måde inddrages i dagligdagens gøremål fra ca. 1 års alderen.
2
EVOLVE som højstol. De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen. Dit barn er siddemodent når det kan rulle fra mave til kravlestilling og videre derfra til siddestilling. Brug EVOLVE Baby Sæde og fodstøtte og opnå optimal støtte og komfort for dit barn.
3
Materialer. For m-kids er det vigtig, at vi kun anvender de bedste materialer. Vi lægger stor vægt på kvalitet, miljøvenlighed og nem vedligeholdelse. For os skal kvaliteten bare være i orden!

Kompetenceudvikling i forhold til alder

 • Fra 6 mdr +

  EVOLVE™ stolen kan bruges fra 6 måneders alderen De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen...

 • 1-2 år

  I et til to års alderen begynder børn at opdage deres kreative evner. De er meget fokuseret på de sensoriske udfordringer...

 • 2-3 år

  To- til treårige nyder at bruge deres sanser og udforske deres motoriske færdigheder. De er nysgerrige og elsker at afprøve...

 • 3-4 år

  Tre- til fireårige lærer primært igennem opdagelse med alle sanser. De udvikler sig ved at løse mere udfordrende opgaver gennem...

 • 5 år +

  Femårige er kreative og entusiastiske problemløsere som gerne vil involveres. De blive nu endnu mere fantasifulde, når der skal findes...

 • BørneSpecialisterne

  Her kan du læse mere om hvad de professionelle børnespecialister mener om stolen. BørneSpecialisterne, Odense Hos BørneSpecialisterne har vi afprøvet EVOLVE stolen...

Inspiration til udvikling

lille_kompetence2
Kompetenceudvikling

Få inspiration til hvordan du kan hjælpe dit barn med at udvikle sig sensorisk og motorisk i forhold til alder. Der lagt op til mange timers god samvær med dit barn.

Læs mere
home-1
De professionelle...

m-kids har i en længere periode samarbejdet med børnespecialisterne, for at få testet EVOLVE stolen. Her kan du læse mere om hvad de professionelle mener om EVOLVE stolen.

Læs mere
ULVETIMEN
Gør ulvetimen til positivt samvær!.
HELT SIKKERT I BØRNEHØJDE
Inddrag dit barn i dagligdagens gøremål uden bekymringer om sikkerheden.
TEST & GODKENDT
EVOLVE er test og godkendt efter nyeste internationale standarder hos Teknologisk Institut.
DANSK DESIGN
m-kids er dansk design og kvalitetshåndværk.

 

Der er ingen produkter i kurven.