Kvalitet

m-kids® EVOVLE™ – Helt SIKKERT i børnehøjde

1

Med m-kids EVOLVE™ kan du følge dig helt sikker og tryg, selv når dit barn er lidt motorisk urolig. EVOLVE™ stolen er designet til at børn kan bevæge sig og motorisk udfolde sig. Stolen har en solid bundbase, som gør at stolen står stabilt selvom barnet læner sig ud over kanten i såvel sidde- som ståfunktionen.

Du kan roligt bevæge dig frit rundt i køkkenet selvom dit barn står og arbejder ved køkkenbordet. Du behøves ikke være nervøs for om der laves et umotiveret trin til siden, og dit barn falder ned, som hvis det stod på en almindelig taburet. Dit barn står sikkert og arbejder og udvikler sig mens de hjælper til i EVOLVE™ stolen.

Kvalitetstest til motorisk udfoldelse!
EVOLVE™ er testet og godkendt efter flere af de nyeste internationale standarder inden for sikkerhed. Standarderne tester for stabilitet når yderpunkter belastes, funktion, kropsfælder som barnet kan sidde fast i (hoved, fod og finger). Og holdbarhed ved vægtbelastning testes, så både du og dit barn trygt kan anvende EVOLVE™ stolen.

Sikkerhedsgodkendelser:
EVOVLE™ er designet ud fra nyeste sikkerhedsstandarder og godkendt herunder – EN 14988-1 + A1_2012 (children’s high chairs).

Høj stol EN 14988+A1_2012 DK – Godkendelse

EVOLVE™ er fremstillet i miljøvenlige, holdbare og rengøringsvenlige materialer.

EVOLVE™ er også udviklet som hjælpemiddel til børn med specielle behov. Der er taget højde for at der ikke er hoved-, fod eller fingerfælder, hvor barnet kan komme i klemme jf. EN 12182:2012 pkt. 13 (Assistive products for persons with disability) – dog ikke godkendt efter denne standard.

m-kids EVOLVE

1
EVOLVE - udvikling. EVOVLE stolen er designet så den nemt tilpasses dit barn. Stolen er udtænkt så den kan bruges til flere funktioner af dit barn. Dit barn kan på en sikker måde inddrages i dagligdagens gøremål fra ca. 1 års alderen.
2
EVOLVE som højstol. De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen. Dit barn er siddemodent når det kan rulle fra mave til kravlestilling og videre derfra til siddestilling. Brug EVOLVE Baby Sæde og fodstøtte og opnå optimal støtte og komfort for dit barn.
3
Materialer. For m-kids er det vigtig, at vi kun anvender de bedste materialer. Vi lægger stor vægt på kvalitet, miljøvenlighed og nem vedligeholdelse. For os skal kvaliteten bare være i orden!

Kompetenceudvikling i forhold til alder

  • Fra 6 mdr +

    EVOLVE™ stolen kan bruges fra 6 måneders alderen De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen...

  • 1-2 år

    I et til to års alderen begynder børn at opdage deres kreative evner. De er meget fokuseret på de sensoriske udfordringer...

  • 2-3 år

    To- til treårige nyder at bruge deres sanser og udforske deres motoriske færdigheder. De er nysgerrige og elsker at afprøve...

  • 3-4 år

    Tre- til fireårige lærer primært igennem opdagelse med alle sanser. De udvikler sig ved at løse mere udfordrende opgaver gennem...

  • 5 år +

    Femårige er kreative og entusiastiske problemløsere som gerne vil involveres. De blive nu endnu mere fantasifulde, når der skal findes...

  • BørneSpecialisterne

    Her kan du læse mere om hvad de professionelle børnespecialister mener om stolen. BørneSpecialisterne, Odense Hos BørneSpecialisterne har vi afprøvet EVOLVE stolen...

Inspiration til udvikling

lille_kompetence2
Kompetenceudvikling

Få inspiration til hvordan du kan hjælpe dit barn med at udvikle sig sensorisk og motorisk i forhold til alder. Der lagt op til mange timers god samvær med dit barn.

Læs mere
home-1
De professionelle...

m-kids har i en længere periode samarbejdet med børnespecialisterne, for at få testet EVOLVE stolen. Her kan du læse mere om hvad de professionelle mener om EVOLVE stolen.

Læs mere
ULVETIMEN
Gør ulvetimen til positivt samvær!.
HELT SIKKERT I BØRNEHØJDE
Inddrag dit barn i dagligdagens gøremål uden bekymringer om sikkerheden.
TEST & GODKENDT
EVOLVE er test og godkendt efter nyeste internationale standarder hos Teknologisk Institut.
DANSK DESIGN
m-kids er dansk design og kvalitetshåndværk.

Der er ingen produkter i kurven.