Kunderne

Camille“Vores datter på knap 3 år har cerebral parese i hele kroppen. Dog værst i venstre side. Hun kravler ikke og har heller ingen selvstændig gangfunktion. Dog kan hun gå med støtte fra os eller i sin lille rollator. Hun er god til at rejse sig op ad ting, men kan fx ikke stå på en skammel som sin bror. Kroppens stabilitet og balanceevne er ikke god nok, og derfor har det været svært at have hende med i køkkenet, som hun ser sin bror være med. Vi har et ståstativ til hende, men dets udformning gør, at det ikke kan komme helt ind til køkkenbordet. Desuden er hun så fastspændt, at hun kun kan bevæge overkroppen. Selvom vi stillede hende lige bagved os i køkkenet og gav hende en skål og ske eller lign., så hun kunne være med, forstod hun hurtigt, at hun ikke var med for alvor. Med Evolve stolen har vi fundet en god løsning på dette problem. Vi anvender stolen i træningsøjemed, da det at stå frit alligevel kræver så mange ressourcer af hende, at jeg skal være lige omkring hende og have øje på hende. Men hun står flot, stabilt og tager fuld vægtbæring på begge ben, hvilket også har været målet med ståstativet. Modsat ståstativet haridet hun kan skylle af, vaske op, skære agurker osv. Da hun elsker vand, giver stolen også mulighed for god træning af den “dårlige” venstre side ved blot at placere stolen strategisk korrekt i forhold til vasken.”

Nærmere info om træningsforløbet – kontakt Karoline fra BørneSpecialisterne i Odense.

Lone – mor til Camille,

Anna på 3 år har næsten intet syn på venstre øje, hvilket gør, at hun har svært ved at afstands -og højdebedømme. Dette har gjort, at hun er motorisk usikker – hun kan ikke lide at kravle op på noget, da hun er bange for at kravle ned igen. Hun mister let balancen og føler sig derfor usikker. Før vi fik EVOLVE stolen, kunne Anna ikke være med til at lave mad eller andre ting ved køkkenbordet – hun ville ikke stå på en almindelig stol eller skammel og kunne derfor ikke nå ved bordet.

Efter vi har fået EVOLVE stolen, bruger hun den hver eneste dag – hun laver mad eller står og leger ved køkkenbordet. Hun kravler op og ned mange gange i løbet af dagen – nogle gange bare for at kigge, hvad der bliver lavet. Hun er meget sikker på den og viser ingen tegn på at hun er bange. Hun øver rigtig meget på at kravle op og ned på forskellige måder, hvilket giver hende en god motorisk træning, men også en kæmpe succesoplevelse, da hun nyder at kunne se hvad der sker og deltage ved bordet, uden at være bange for at falde ned. Vi er meget glade – både Anna, men også os forældre!

“Vi synes EVOLVE stolen er genial og gør en forskel for Anna.”
Heidi G. G. Madsen

 

Motorisk træning og kæmpe succesoplevelse

Motorisk træning og kæmpe succesoplevelse

 

Heidi G. G. Madsen ,

Julies erfaring med EVOVLE stolen

Vi har haft sendt vores EVOVLE stole til test hos børnefamilier gennem testfamilien.dk. Du kan her læse mere om hvad Julie sagde:

Vi har testet stolen i 4 uger, og vi har været rigtig glade for den. Vi synes i høj grad, at den lever op til vores forventninger om sikkerhed, kvalitet og komfort. Vores datter sidder godt og glider ikke frem i stolen.

Vi har også prøvet ståfunktionen, og det fungerer rigtig godt. Vores datter synes, det er rigtig sjovt at få lov til at være med, når vi laver mad. Især at stå ved vasken med opvaskebørsten er et hit.”

Læs den samlede vurdering her…

 

 

Tinas erfaring med EVOLVE stolen

“Førstehåndsindtryk: Gode materialer, god kvalitet, stabil og et fint design, men samtidig en “tung” stol både udseendemæssigt og i bogstavelig forstand. Samlingen af stolen gik let, huller mv. passede sammen. Stolen er designet til både at kunne bruges som stol og som ståskammel, og du kan skifte mellem de 2 funktioner helt uden værktøj.

Valde på 6 mdr. har brugt stolen med babyindsatsen. Babyindsatsen er let at montere, den sidder godt fast og virker generelt meget sikker. Sikkerheden er generelt helt i top, da der ikke er nogle sprækker, kanter mv., hvor fingre, fødder eller hoved kan komme i klemme. Det er let at sætte Valde i stolen og tage ham op igen – benene kommer ikke i klemme.

Silas på 4 år har ligeledes testet stolen. Silas har ligeledes brugt puden fra babyindsatsen, da der stadig er god plads til ham, og han nyder at have det ekstra ryglæn, som er lidt mere blødt at sidde op af. Hos Silas har stolen haft en god effekt. Han er en motorisk urolig dreng, som har overordentlig svært ved at sidde stille til måltiderne. Stolen har haft en meget positiv effekt i forhold til dette – det er godt for ham at sidde i den lille “hule”, hvor han hele tiden kan mærke sin egen krop.

Som ståskammel er stolen let at indstille, så arbejdshøjden for barnet er korrekt. De står sikkert, og man behøver ikke være bange for, at stolen glider under barnet. Det er let for barnet selv at komme ud og ind, da de kan kravle igennem rygsiden på stolen.

Læs den samlede vurdering her…

 

 

 

Der er ingen produkter i kurven.